ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

پلو میگو

مدیر سایت ۱۳۹۴-۰۳-۲۷ غذاهای ایرانی بدون دیدگاه 1598 بازدید

پلو میگو - 1

مواد لازم:

برنج – ۳ پیمانه

میگو – ۲ پیمانه

سبزی پلویی خرد شده – ۲ پیمانه

شنبلیه خرد شده – ۲ قاشق سوپخوری

پیاز داغ – ۴ قاشق سوپخوری

ادویه کاری – ۱ قاشق سوپخوری

چاشنی مرغ و ماهی  – ۱ قاشق سوپخوری

فلفل قرمز و نمک – به میزان لازم

 

روش تهیه:

– ابتدا پیاز داغ و اویه کاری را کمی تفت داده .

پلو میگو - 2

 – سبزی را به همراه شنبلیله اضافه کرده تفت می دهیم. سپس برنج شسته شده را به همراه ۴ پیمانه و نیم آب و کمی روغن اضافه کرده و مانند کته دم می کنیم.

پلو میگو - 3

 – در ظرفی دیگر پیاز داف و میگو را فقط کمی تفت می دهیم

پلو میگو - 4

 – چاشنی مرغ و ماهی را افزوده و کمی دیگر تفت می دهیم.

پلو میگو - 5

 – فلفل قرمز و لیمو ترش را افزوده وشعله را خاموش می کنیم.

پلو میگو - 6

 – یک ربع انتهایی دم کشیدن برنج میگو را روی آن ریخته و در صورت تمایل کمی زعفران دم کرده نیز اضافه کرده ، در ظرف را بسته و دم می کنیم.

پلو میگو - 7

 

نکته دقت کنید میگو خیلی کم تفت بخورد تا سفت نشود .

پاسخ دهید